Vi ste ovdje: Vjetrenjača » Aktivnosti »

Slobodni download baze ispunjenih proračunski kalkulatora

Slobodni download baze ispunjenih proračunski kalkulatora

Kao što smo u startu najavili, nakon ispunjenih i snimljenih gotovo 2.000 proračunskih kalkulatora javno objavljujemo bazu odgovora.

Bazu možete downloadati na ovom linku: Proračunski kalkulator – baza

Baza podataka nalazi se u ZIP arhivi u CSV formatu pogodnom za uvoz u EXCEL tablični kalkulator. U prvom retku nalaze se nazivi polja iz baze koja prate redosljed polja u samom proračunskom kalkulatoru i vjerujemo da neće biti problema s razumijevanjem podataka. Kada tablicu importirate u excel onda možete raditi sve ostale statističke operacije nad podacima.

Svima koji se odluče na download i dodatnu analizu zahvaljujemo unaprijed i molimo da svoje rezultate podijelite s nama kroz komentare ili putem kontakt formulara. Također, svaka sugestija kako unaprijediti proračunski kalkulator je više nego dobrodošla.

p.s. da budemo iskreni, kako nas je Vlada malo iznenadila sa slanjem proračuna u proceduru snimanje proračunskih kalkulatora je proradilo tek u noći s nedjelje na ponedjeljak, a zbog problema na serveru nije radilo niti u utorak tijekom dana, tako da je broj snimljenih proračuna mogao i trebao biti veći, no već se pripremamo za slijedeću priliku

Rasprava

 1. cronomy napisao:

  Marko i Marko,

  Da li možda imate dopunjenu, poboljšanu, potpuniju bazu podataka proračunskog kalkulatora?
  Drugim riječima, bazu podataka koja sadrži sve podatke koji su ispunjenu, bez namjerno izvađenih djelova. Što više, to bolje.
  Želio bih vidjeti koliko i što se može izvući iz nje, te da li možemo odgovoriti na neka zanimljiva pitanja.

  Puno hvala. Odgovor može i na email.

Odgovori